III. VOLVO 4xx Országos Találkozó

Időpont: 2018. 04.27-28. Helyszínek:

 


Kisfilm a találkozó második napjáról, a kunmadarasi reptéren a kiscsapat! (Köszönet Gellértnek!)


ESEMÉNYNAPLÓ

Február 14.:  Az eddigi szervezési munkák eredményeiről röviden:

  • Az Akácliget Strandfürdőn lefoglaltunk 5 faházat és egy apartmant, így max. 24 főnek a szállás biztosított.
  • A Kunmadarasi Reptér vezetőjétől megkaptuk az engedélyt április 28-ára a reptérre való behajtásra.

A legfontosabbak tehát már összeálltak (eddig 11+3 főnél tartunk)!


Április 5 .:

  • A faházak bérlése 2700 Ft/fő/éjszaka (max. 4 fő/ház), benne van a strandhasználat, parkolás is!
  • Apartmanházban 2 főnek a szállás 11 500 Ft/éjszaka, három főnek 15 700 Ft/éjszaka strandhasználattal (a szállás áraknál kalkuláljatok a 440 Ft. idegenforgalmi adóval is/fő/éjszaka).
  • A pénteken érkezők választhatnak birka- vagy borjúpörkölt között (1100, ill. 1300 Ft/adag+ 150 Ft a zárható mikrózható tányér evőeszközökkel)
  • A strand területén kisvendéglő is működik, ad libitum fogyasztással és a strand melletti borházban a pörköltekhez szükséges hangulatjavító nedűk is beszerezhetők!
  • A péntek délutáni érkezés és bejelentkezés után a lustábbak strandolhatnak, az aktívakat egy kis városlátogató program várja!
  • Eddig 12+4 főnél tartunk!

  • Április 23. hétfő:

  • Elkezdődött a visszaszámlálás, péntek délután találkozunk!


Érdekességek a közelben:

Április 29. vasárnap: a visszajelzések alapján most már bátran kijelenthetjük, hogy sikeresen lezárult a III. 4xx karcagi találkozó! Kis számú, de lelkes csapat gyűlt össze, öreg motorosok és ifjú titánok vegyesen ;-)! Négy 480-as, egy S40-es és két nagy Volvo tulaja (850 és 940) találkozott péntek késő délután, ahol a szálláshelyek elfoglalása után egy kis hűsítő védőital (főleg sör!) elfogyasztásával nyitott, majd ezután a beszélgetések és autók megtekintése következett. A borjúpörkölt vacsora elfogyasztása után következett az éjszakai fürdőzés. Másnap a reggeli után az autókonvoj a kunmadarasi reptér felé vette az irányt, ahol jó két órát töltött el, a több mint 700 ha-os területen (főkifutópálya bejárása, gyorsulások, elhagyott hangárok megtekintése, drónos film készítése stb.). A sok felmerült kérdés egy részére tudtam csak a választ, de a megválaszolatlan kérdésekre a következő látogatási célnál, a berekfürdői Repülő Múzeum társtulajdonosa és idegenvezetője kimerítő válaszokat adott, bemutatva a repüléssel kapcsolatos gazdag anyagukat. Ezután a csapat visszatért Karcagra és egyesek részére ebéd, fürdőzés, mások részére alkatrész cserebere, beszélgetés következett. Köszönjük a részvételt, a közös élményeket! A program du. fél négykor zárult, folyt. következik!

 


A Találkozó előzményeiről: András FB-os, január végi 480-as drónfotózásos ötletéből kiindulva a megfelelő helyszín keresése közben régi négyestulajként és rajongóként javasoltam a majálisos, kétnapos rendezvényt, karcagi helyszínnel. A Karcagon és Bodrogkisfaludon szervezett I. és II. VOLVO 4xx Országos Találkozók fotóalbumjai:


Az I-II. VOLVO 4xx Országos Találkozók fotóalbumai


A honlapon szereplő anyagok, képek a “Volvo Car Corporation” és a magyarországi négyes Volvók tulajdonosainak szellemi tulajdonát képezik!