A portált a Veterán Volvo Klub Egyesület hozta létre azzal a céllal hogy, népszerűsítse a veterán Volvo járműveket hazánkban, egy közös gyűjtőpont és virtuális találkozóhely legyen a rajongók számára.
…becsülsz valakiket, akiket még csak betűikben ismersz, hálát érzel, erős tiszteletet egy közösség iránt, akik érdek nélkül szólnak emberül hozzád és segítenek, olykor hamarabb, mint kérhetnéd. Tartozol hozzájuk, hiheted, pedig nem is láttak, bizalmukat élvezed s ennek bárhogy is, meg akarsz felelni….Pete – ex-Volvo 245 tulajdonos

Oldalaink célja, hogy a régi és új Volvókat használó tulajdonosoknak egy hasznos és egyben szórakoztató, a márkát és típusait részletesen bemutató találkahelyet biztosítson. Ehhez természetesen egy korszerű, napjaink eszközein (legyen az tablet, okostelefon, laptop vagy pc) megjeleníthető, saját fórummal rendelkező portálra van szükség, amely a Facebook felületén szerveződő volvós közösségeket is támogatni tudja. A “Fórumon” lehetőség van ismerkedni egymással, az autókkal, megoldást találni a felmerült szerelési problémákra.


A honlapon szereplő anyagok, képek a “Volvo Car Corporation” és a magyarországi veterán Volvók tulajdonosainak szellemi tulajdonát képezik!

Webmester – minden, ami portálépítés!